ВИДЕО: Колку навистина „тежи“ кланот Кардашијан-Џенер?

Колку навистина „тежи“ кланот Кардашијан-Џенер?Сите знаеме дека семејството Кардашијан-Џенер навистина има многу пари. Само Кајли успеа да заработи 1 милијарда долари, па замислете колкаво им е заедничкото богатство. Се претпоставува дека во 2018-та, Крис Џенер имала 37 милиони. Една година подоцна, нејзиното богатство се проценуваше на 90 милиони. Бидејќи Крис е менаџер на нејзините ќерки, таа добива 10% од платата на сите нив…