ВИДЕО: Вистината за Ким Кардашијан и Мик Мил, раперот со кого наводно го изневерила Канје Вест

Вистината за Ким Кардашијан и Мик Мил, раперот со кого наводно го изневерила Канје ВестКанје Вест ја обвини својата сопруга Ким Кардашијан дека наводно го изневерила со раперот Мик Мил. Кој е овој рапер и во каков однос е со Ким?