ВИДЕО: Кој е братот на Елен Деџенерис и зошто досега не сте слушнале за него?

Кој е братот на Елен Деџенерис и зошто досега не сте слушнале за него?Слободно може да се каже дека годинава, Елен Деџенерис важи за најлошата славна личност. Фановите, но и некои славни личности почнаа да ги споделуваат нивните непријатни искуства со водителката, а многумина бараат и да се откаже нејзиното шоу. Елен беше обвинета дека се однесува навистина лошо не само кон вработените, туку и кон гостите во нејзиното шоу, но сега една личност застана во нејзина одбрана – нејзиниот брат Ванс. Но кој всушност е Ванс Деџенерис и зошто повеќето дури сега дознаваат за него? Ванс со години работи во Лос Анџелес како музичар, продуцент и актер, а напишал и неколку епизоди од шоуто на неговата сестра…