ВИДЕО: Јавање на најопасните бранови на светот
×

Предупредување

JUser: :_load: Неможно вчитување корисник со ID: 95

Јавање на најопасните бранови на светот

Огромни бранови, наплив на адреналин, сурф даска и акција! Овие момци си „поиграа“ со едни од најопасните бранови на плажите на Тахити. Возбудливо!