ВИДЕО: Преслушајте ја новата песна на Селена Гомез која се чини дека е посветена

Преслушајте ја новата песна на Селена Гомез која се чини дека е посветенаОбјавена е новата песна на Селена Гомез, „Bad Liar“, многумина претпоставуваат дека е посветена на Џастин Бибер.