ВИДЕО: Емотивна реакција на наставник кој добива внимателно одбран подарок од учениците

Емотивна реакција на наставник кој добива внимателно одбран подарок од ученицитеДецата кои очигледно си го обожаваат на ставникот, решиле да му подарат нови Џорданки, кои судејќи по неговата реакција, му биле неостварен сон.