CRNOBELO.com


Најнови игри

Утрешниот ден е најважното нешто во животот. Доаѓа на полноќ многу чист. Совршен е кога пристигнува и се сместува во нашите раце. Се надева дека сме научиле нешто од вчерашниот ден.
Џон Вејн (1907-1979)

Последни коментари