ВИДЕО: Со какви напади се соочуваат Меган Маркл и Кејт Мидлтон?

Со какви напади се соочуваат Меган Маркл и Кејт Мидлтон?Целиот свет го набљудува нивното однесување и војвотките постојано се мета на напади поради прекратките фустани, однесувањето, кршењето на кралските правила и што уште не. Со какви напади се соочуваат Меган Маркл и Кејт Мидлтон?