ВИДЕО: Кајли Џенер зборува за уредувањето на нејзиниот дом, заедно со Крис

Кајли Џенер зборува за уредувањето на нејзиниот дом, заедно со КрисКајли Џенер зборува за стилот во уредувањето на нејзините домови, кажува што мора да има во собата за разубавување, која е нејзината омилена соба и каде поминува најмногу време.