ВИДЕО: Втората песна на Анастасија, ќерката на Цеца, повторно дело на Дарко Димитров

Втората песна на Анастасија, ќерката на Цеца, повторно дело на Дарко ДимитровПрвата песна која Анастасија ја издаде во 2018-та собра само комплименти за целокупната музика, спот и текст. Втората, насловена како Ране, повторно е дело на нашиот композитор Дарко Димитров. Мислење?