ВИДЕО: Стефонатор и Мартија љубовен пар во спотот за заедничката песна „Шо праеш“

Стефонатор и Мартија љубовен пар во спотот за заедничката песна „Шо праеш“Мартија Станојковиќ и Стефонатор рушат рекорди на Јутуб со спотот за заедничката песна „Шо праеш“. Тие глумат љубовен пар и шират позитивна енергија во видеото.