ВИДЕО: Лоши услови во фабриката - како изгледа козметичката империја на Кајли Џенер?

Лоши услови во фабриката - како изгледа козметичката империја на Кајли Џенер?Кајли Џенер прави многу пари од продавање на нејзините познати козметички производи. Но, колку се задоволни работниците што работат кај неа?