ВИДЕО: 15 чудни изуми заради кои луѓето екстремно се збогатиле

15 чудни изуми заради кои луѓето екстремно се збогатиле



Необичен сајт со кул позадина од која се заработува 1 милион долари, потпирач за нозе додека седите на тоалетна школка, светлечки тоалетни школки и уште неколку чудни изуми заради кои луѓето стекнале огромно богатство.