ВИДЕО: Трикови за секакви ситуации кои ќе ви дојдат како спас

Трикови за секакви ситуации кои ќе ви дојдат како спасКако сами да си направите француски маникир, како прерамките од градникот да не ви ѕиркаат од маичката, како да ја вратите во живот изронетата шминка и уште многу други трикови кои ќе ве спасат во секој момент.