ВИДЕО: Дали да очекуваме проодлжение на филмот Joker?

Дали да очекуваме проодлжение на филмот Joker?Неодамна почнаа да кружат гласини дека можеме да очекуваме продолжение на филмот Joker. А, кога ќе ја земете предвид популарноста на филмот, не е ни чудно што најверојатно ќе се работи и на втор дел. Сè започна со гласините дека Тод Филипс разговарал со Warner Brothers за идеја за нов филм. Наводно, Тод имал план не само за Џокер, туку и за многу дури ликови од стриповите на DC. Според некои извори, режисерот веќе почнал да работи на вториот дел. Но, колку од ова е всушност вистина?