ВИДЕО: Најскапите работи што Кајли Џенер ѝ ги има купено на Сторми

Најскапите работи што Кајли Џенер ѝ ги има купено на СтормиЗамислете си да бидете дете на најпознатиот милијардер во светот. Ќерката на Кајли Џенер е во токму таква положба. Мала Сторми веќе има живот за кој повеќето можеме само да сонуваме, а очигледно мајка ѝ не штеди кога станува збор за неа. Оваа празнична сезона, Кајли се пофали за дијамантскиот прстен што ѝ го купила на Сторми. Како ова да не е доволно, Сторми си доби и минијатурна куќа која има неколку влезови, лажен камин, па дури и балкон. А, ова е само мал дел од скапите работи што Кајли Џенер ѝ ги има купено на Сторми.