ВИДЕО: Интересни трикови за готвење за време на кампување

Интересни трикови за готвење за време на кампувањеАко сакате да кампувате, најпрво треба да ја набавите соодветната опрема. Потоа треба да го најдете совршеното место и да се опуштите неколку денови. Но, додека кампувате немате цела кујна со вас, па добро би било да знаете некој трик за готвење во такви услови. Ако не сакате за време на целото кампување да јадете само конзервирана храна и грицки, тогаш ова видео е совршено за вас.