ВИДЕО: Неверојатното обезбедување на Владимир Путин

Неверојатното обезбедување на Владимир ПутинВо текот на неговата долга кариера, Путин стекнал многу непријатели, па навистина се потрудил околу неговото обезбедување. На пример, рускиот претседател има вработено околу 3.000 луѓе чија задача е да го заштитат во секој момент. Но, телохранителите не се единственото нешто кое се грижи за неговата безбедност. Погледнете го видеото и дознајте нешто повеќе за неверојатното обезбедување на Владимир Путин.