ВИДЕО: За една година потрошила над 100 милиони долари - што сè купува Кајли Џенер?

За една година потрошила над 100 милиони долари - што сè купува Кајли Џенер?Денес Кајли Џенер е една од највлијателните личности на социјалните мрежи, а фановите постојано се восхитуваат на нејзиниот луксузен начин на живот. А, изгледа дека Кајли сака да троши исто брзо и колку што заработува. Можеби таа го изгуби статусот милијардерка, но сè уште има богатство од околу 900 милиони. Според изворите, минатата година Кајли потрошила 130 милиони долари, па дури и нејзиното семејство почнало да се загрижува за нејзините навики за трошење. Погледнете го видеото и дознајте што сè купува Кајли Џенер.