ВИДЕО: Што ќе се случи ако уште утре добиеме вакцина за новиот корона вирус?

Што ќе се случи ако уште утре добиеме вакцина за новиот корона вирус?Откако почна пандемијата, сите со нетрпение чекаме да се направи вакцина. Бидејќи за да се направи вакцина потребно е време и многу истражувања, можеби ќе треба да почекаме уште малку, но што ќе се случи ако ја добиеме вакцината уште утре? Колку време ќе треба за да се вакцинираат сите луѓе? Дали вакцината ќе значи и крај на пандемијата? Погледнете го видеото и дознајте.