ВИДЕО: Најлудото летање со параглајдер што сте го виделе досега

Најлудото летање со параглајдер што сте го виделе досега

We are unable to display this videoОва е најзастрашувачкото и најлудо летање со параглајдер што сме го виделе досега. Лудите акробации на небото ќе ви го забрзаат лачењето на адреналин и вам!