ВИДЕО: Како Карди Би ја криеше бременоста толку долго?

Како Карди Би ја криеше бременоста толку долго?Пејачката Карди Би е една од оние чија светска слава расте со вртоглава брзина. Таа нема влакна на јазикот и го живее животот според свои правила. Како ја криеше својата бременост толку долго?