ВИДЕО: Што да правите ако ве нападне и гризне змија?

Што да правите ако ве нападне и гризне змија?Повеќето змии ќе ве нападнат само ако им го попречите патот, но ако некои од нив ве гризнат, отровот може да биде смртоносен. Во видеото, Френк објаснува што треба да се прави во таква ситуација.