CRNOBELO.com


Најчитани неделава

Најнови игри

Да издржиш е повеќе отколку да се осмелиш, да ја измориш лошата среќа, да не се исплашиш од никаква потешкотија, да ја зачуваш храброста кога сите ја загубиле - кој може да каже дека тоа не е величина?
Вилијам Мејкпис Текери (1811-1863)