ВИДЕО: „Трапави испади“ со кои сите некогаш сме се соочиле

„Трапави испади“ со кои сите некогаш сме се соочилеКога ќе падне телефонот и се плашите да го земете за да не видите дека е скршен, кога ќе отворите шише со нешто газирано и ќе се распрска, или кога јадете хамбургер и сите состојки ќе ви испаднат и уште ред други работи кои секојдневно ви се случуваат од трапавост, но не сте единствени...