ВИДЕО: Како Вил Смит и неговото семејство ги трошат нивните милиони?

Како Вил Смит и неговото семејство ги трошат нивните милиони?Со заедничко богатство од 320 милиони долари, Вил Смит и Џејда Пинкет се непобедлив пар. А кога некој привлекува толку внимание во јавноста, нормално е да се прашате како ги троши своите пари. Ова лето, семејството Смит беше на одмор во Европа. Но тие не само што летаа од САД до Европа, туку имаа најмено и јахта за да пловат околу Грција и Италија. Наводно, јахтата ги чинела 500.000 долари неделно. Уште поголема е сумата што ја платиле за нивната семејна вила -  неверојатни 42 милиони долари. Погледнете како семејството Смит го троши своето богатство.