ВИДЕО: Познати личности кои не можат да ја поднесат Криси Тајген

Познати личности кои не можат да ја поднесат Криси ТајгенИзгледа како целиот свет да ја сака Криси Тајген бидејќи без сомнение, таа е една од најприземјените славни личности на денешницата. Но, во светот на славните, постојат многу што воопшто не можат да ја поднесат. Знаевте ли дека после неколку навреди и дофрлања од двете страни, Доналд Трамп ја блокира Криси на Twitter? Истото го направи и Крис Браун, а кога Криси ја сподели оваа вест, фановите останаа со многу прашања. Погледнете кои се познатите што не можат да ја поднесат Криси Тајген.