ВИДЕО: За 2 часа 15 сообраќајки на иста раскрсница

За 2 часа 15 сообраќајки на иста раскрсницаКаде, ако не во Русија. За помалку од 2 часа снимени се 15 сообраќајни незгоди, веројатно заради ниските температури и влажноста на воздухот кои предизвикуваат замрзнување на патот.