ВИДЕО: Неверојатно силен човек ја демонстрира својата моќ

Неверојатно силен човек ја демонстрира својата моќ

We are unable to display this videoНа неговата сила многумина може да позавидат. Сигурно не би сакале да се буткате на рака со него!