ВИДЕО: Запознајте ги најубавите деца ширум светот

Запознајте ги најубавите деца ширум светотСите родители за своите децат мислат дека се најубави, но некои деца навистина се истакнуваат. Од Азија до Америка, погледнете ги овие неверојатни дечиња!