Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg
Кога ќе помине денот, раскрсти со него. Си сторил што си можел; некои грешки и глупости сигурно се провлекле; заборави ги колку што можеш побрзо.
Ралф Валдо Емерсон (1803-1882)