CRNOBELO.com - Results from #120


Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg

Најнови игри

Никогаш не се справувај со повеќе од еден вид проблем истовремено. Некои луѓе се справуваат со три: сите што ги имале, што ги имаат и што очекуваат дека ќе ги имаат.
Едвард Е. Хејл (1822-1909)