CRNOBELO.com


Најчитани неделава

Најнови игри

Ја чувствуваме како што ја чувствуваме топлината на крвта, ја дишеме како што го вдишуваме воздухот, ја носиме во себе како што ги носиме нашите мисли... таа е состојба која не може да се искаже, а се пишува со пет букви...
Ги Де Мопасан (1850-1893)