ВИДЕО: Стјуарди откриваат тајни за нивната работа во авион

Стјуарди откриваат тајни за нивната работа во авионДали треба да се пие водата, дали им зборуваат зад грб на патниците и дали можат да ги „прочитаат“ само по изгледот – стјуарди откриваат тајни за нивната работа.