ВИДЕО: Смешен трик за родители - мајка го смирува детето плачејќи како него

Смешен трик за родители - мајка го смирува детето плачејќи како негоДали никако не можете да го смирите вашето расплакано дете? Тогаш можеби ќе ви се најде овој смешен трик на една мајка. 21-годишната Аби Бурден открила забавен начин како да ја смири нејзината ќерка Ава, а уште подобро е и што го снимила тоа. На видеото се гледа како 18-месечната Ава почнува да плаче, но во тој момент мајка ѝ почнува да го прави истото – се валка на земјата и се преправа дека плаче. На почетокот малото девојче е зачудено, но потоа се чини ѝ се допаднала играта на мајка ѝ.