CRNOBELO.com - Results from #384


Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg

Најнови игри

Битни се малите нешта кои ги правиме за другите - обична чаша вода или покажување малку добрина... Не е битно колку даваме, туку со колку љубов тоа го правиме.
Мајка Тереза (1910-1997)