Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg
Подобро да веруваш и да бидеш разочаран, и да ја одболуваш таа доверба и тоа разочарување, отколку да се сомневаш во нечие срце, кое, ако си му верувал, би било благословено со вистинска верба.
Франсис Ен Кембл