ВИДЕО: Лејди Гага и 9 славни личности кои зажалија за нивните тетоважи

Лејди Гага и 9 славни личности кои зажалија за нивните тетоважиПовеќето луѓе добро размислуваат пред да си стават тетоважа бидејќи нивното отстранување е многу болно, но и многу скапо. Сепак, постојат и луѓе кои избрзуваат со одлуката, па само неколку денови подоцна се каат за тетоважата. Во ова категорија спаѓаа и многу славни. Лиам Хемсворт некако ја убедил Џенифер Лоренс да си го истетовира хемискиот симбол за вода – H2O. Но, тетоважата изгледа навистина чудно и актерката веднаш зажалила што ја направила…