ВИДЕО: Грешки и смешни моменти од снимањето на „50 нијанси ослободени“

Грешки и смешни моменти од снимањето на „50 нијанси ослободени“Симпатични и природни моменти зад камерите со Анастасија, Кристијан Греј и останатите ликови од продолжението „50 нијанси ослободени“.