ВИДЕО: „Proud“ - песната со која Тамара Тодевска ќе нѐ претставува на Евровизија 2019

„Proud“ - песната со која Тамара Тодевска ќе нѐ претставува на Евровизија 2019На Евровизија 2019 во Тел Авив Тамара Тодевска ќе нѐ претставува со моќната балада „Proud“.