ВИДЕО: Next Time воодушевија со модерна преработка на „Слушам кај шумат шумите“

Next Time воодушевија со модерна преработка на „Слушам кај шумат шумите“Next Time направија модерна преработка на песната „Слушам кај шумат шумите“ и за неа имаат и прекрасен видео спот кој за само 2 дена достигна над 130.000 прегледи на YouTube и брзо се прошири на социјалните мрежи со позитивни критики. Секоја чест!