CRNOBELO.com - Results from #48


Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg

Најнови игри

Продолжи да веруваш дека со твоите чувства и твојата работа учествуваш во нешто многу значајно. Колку подлабоко го негуваш ова уверување во себе, толку повеќе реалноста и светот ќе напредуваат со него.
Рајнер Марија Рилке (1875-1926)