ВИДЕО: „Тој е најзлобната личност на светот“ - Зошто Илон Маск го мрази неговиот татко?

„Тој е најзлобната личност на светот“ - Зошто Илон Маск го мрази неговиот татко?За некои луѓе, секоја средба со родителите е тортура, без разлика што се успешни и ги исполниле сите нивни очекувања. Односот на Илон Маск и неговиот татко е одличен пример за ова. Илон не само што не сака да го види татко му, туку неколкупати има изјавено дека тој е најзлобната личност на светот. Милијардерот тврди дека татко му има направено ужасни работи, особено додека Илон бил дете. Неговото детство не било воопшто среќно – татко му бил насилен, постојано го нарекувал „идиот“ и никогаш не бил задоволен од него. Погледнете го видеото и дознајте што точно се случило помеѓу Илон и татко му, што го натерало милијардерот да ги мрази повеќе од сè.