CRNOBELO.com


Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg

Најнови игри

Нема друг пат до успехот освен оној преку јасна и цврста цел. Ништо не може да ја замени. Целта е вечниот предуслов на успехот.
Теодор Мангер