ВИДЕО: Изведбата на „Молитва“ на Марија Шерифовиќ на празните белградски улици доминираше на евровизиското шоу

Изведбата на „Молитва“ на Марија Шерифовиќ на празните белградски улици доминираше на евровизиското шоуНаместо Евровизија, годинава гледавме алтернативно шоу организирано со евровизиските претставници. Најмоќниот настап дефинитивно беше оној на Марија Шерифовиќ снимен на празните белградски улици. Фановите на шега коментираат „Марија уште еднаш победи на Евровизија“.