CRNOBELO.com - Results from #216


Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg

Најнови игри

Успех не е да си вреднуван толку многу заради положбата која си ја постигнал во животот, туку заради препреките кои си ги надминал за да постигнеш успех.
Букер Т. Вашингтон (1856-1915)