Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg
Побарав богатство за да можам да бидам среќен, добив сиромаштија за да можам да бидам мудар. Ги побарав сите работи за да можам да уживам во животот, добив живот за да можам да уживам во сите работи.
Непознат автор