Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg
Ослободи се од ограничувањата што си дозволил да ти ги наметнат другите. Ти си безграничен. Не постои нешто што не можеш да го направиш. Не постои тага во животот која не може да се промени во спротивното.
Клиарвотер