CRNOBELO.com - Results from #192


Најчитани неделава

sonovnik-sidebar.jpg

Најнови игри

Големината не е во тоа никогаш да не доживееме неуспех, туку во кревањето секојпат кога ќе паднеме.
Конфучие (551-429 пр.н.е.)